Medewerkers P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Jan-Willem van den Dungen & Michiel Koning van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Patrick Dybiona & Miranda Barten van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Ruim 20 jaar specialist in de HR functie
Search | Werving & Selectie | Interim | HR Professionals

Alle niveaus | Profit en Non-profit | Landelijk
Vacatures
Dental Clinics
inBussum/ Hilversum
Loparex BV
inApeldoorn
Bekijk alle vacatures
Over P&O Partner
Wij zijn sinds 1994 gespecialiseerd in het HR vakgebied én in search, werving & selectie en interim-management. Voor vaste en interim functies, op alle niveaus van HR Medewerker tot en met Directeur HR. Wij werken voor alle sectoren en branches, profit en non-profit, binnen heel Nederland.

De P&O Partners

Lisa de Bruin - Kho

Lisa de Bruin - Kho (1987) heeft in 2011 haar studie Arbeids- en Organisatiepsychologie afgerond aan de Universiteit Utrecht. Na haar studie is ze als Young Professional bij een trainingsbureau gaan werken en is later aan de slag gegaan bij een HR adviesbureau. Hierbij heeft ze ervaring opgedaan in met name de selectie van kandidaten. Vanuit de behoefte om verder het HR vak in te gaan werd ze daarna door P&O Partner gedetacheerd als Corporate Recruiter bij een belastingadvieskantoor. Na deze opdracht is Lisa nu Consultant bij P&O Partner.

Jan-Willem van den Dungen

Jan-Willem van den Dungen | Partner | (1974) heeft een HR opleidingsachtergrond. Hij heeft zijn werk als HR professional bij verschillende organisaties een aantal jaar gecombineerd met zijn werkzaamheden als externe HR (project) consultant vanuit zijn eigen bureau (opgericht in 1996). Vanuit deze hoedanigheid onderhield hij al een aantal jaren contact met P&O Partner voordat hij begin 2003 bij P&O Partner is gaan werken.
Jan-Willem is nauw betrokken bij het invullen van met name zwaardere HR rollen op interim-basis en voor vaste functies. Tevens verzorgt hij de algemene bureautaken binnen P&O Partner.
Jan-Willem volgt de (arbeids)markt voor HR professionals op de voet en is lid van de BeroepenVeldCommissie van de HRM opleiding aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen en bestuurslid van De Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) - Gelderland.

Patrick Dybiona

Patrick Dybiona (1963) werkt voor P&O Partner sinds begin 2007 als Consultant. Patrick is Arbeids- en Organisatiepsycholoog en houdt zich naast de genoemde kernactiviteiten bezig met loopbaanbegeleiding, coaching en assessments. Patrick heeft ruime ervaring als Selectiepsycholoog en P&O'er binnen zowel de profit als de non-profitsector. Bij het Aeromedisch Instituut heeft hij onderzoek gedaan naar de geschiktheid van piloten in de burgerluchtvaart. Daarna heeft hij als HR professional bij Randstad Interim Kader/Yacht diverse projecten uitgevoerd. Na zijn functie als HR manager binnen de zakelijke dienstverlening bij TAS Groep, Eiffel en advocatenkantoor Drost & Van de Vijver is hij als adviseur voor directies van verschillende Onderwijs- en Onderzoeksinstituten bij de Universiteit Utrecht actief geweest. Patrick heeft jarenlang deel uit gemaakt van het Nederlandse zwemteam en deelgenomen aan de Olympische Spelen van 1988 in Seoul.

Hilde Eldering

Hilde Eldering (1972) heeft na haar studie HRM een periode in Azië voor een grote internationale organisatie gewerkt.
Vervolgens is zij een aantal jaren bij het Gemeentevervoerbedrijf Amsterdam in vaste dienst geweest in de functies van Recruiter en HR Adviseur. In 2007 is Hilde als zelfstandig interim HR professional gestart. Zij heeft diverse rollen vervuld als HR professional in de profit en non-profit. Hilde heeft ondermeer gewerkt bij de Gemeente Velsen als interim personeelsadviseur, bij TNO in de rol van interim-recruiter en bij KPMG in de functie van interim HR-adviseur. Zij heeft ook diverse opdrachten vervuld bij de KLM. Zij heeft een goed zicht op organisaties en de diverse functies op de afdeling HR en kan uitmuntend inschatten wie waar het beste past. HIlde heeft diverse malen via P&O Partner gewerkt en altijd met goede referenties.
Hilde werkt als consultant voor P&O Partner voor het invullen van vooral vaste HR-functies maar met haar ervaring als...

Lisanne Elschot - van Steen

Lisanne Elschot - van Steen (1979) heeft Commerciële Economie gestudeerd aan de HEAO en na het behalen van haar diploma is zij aan de slag gegaan als consulente bij een uitzendbureau. Haar carrière heeft ze vervolgens voortgezet in de financiële dienstverlening waarbij zij onder andere 7 jaar als Officemanager gewerkt heeft bij een klein intermediair. De afgelopen jaren heeft zij bij twee grote organisaties gewerkt in ondersteunende functies en per 1 augustus is zij werkzaam als Officemager bij P&O Partner.

Hanne van Heloma Lugt

Hanne van Heloma Lugt (1978) studeerde Beleid, Communicatie & Organisatie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Haar Human Resource Management specialisatie volgde ze aan de Stellenbosch University in Zuid-Afrika. Na haar studie startte zij haar loopbaan als Business Consultant bij Accenture, werkte zij vervolgens als HR Manager bij het internationale reclamebureau 180 Amsterdam en vervulde zij de afgelopen 6 jaar de rol van HR Business Partner bij de NOS. Sinds 2014 is ze ook als extern adviseur en kerndocent verbonden aan opleidingsinstituut NCOI voor de bacheloropleiding HRM. Hanne is een energieke, zeer ervaren HR professional met brede internationale HR werkervaring in zowel de profit als de non-profitsector.

Michiel Koning

Michiel Koning | Partner | (1961) heeft na z'n HBO P&A opleiding gewerkt bij een drietal verschillende werkgevers in de functie van personeelsadviseur en Hoofd P&O. Hij heeft altijd met veel plezier het HR vak uitgeoefend maar wilde graag voor zichzelf beginnen. In 1994 is hij gestart met P&O Partner en in de loop van de jaren is het bureau flink gegroeid. Michiel is voornamelijk actief op het gebied van de tijdelijke HR functies en interim opdrachten, maar voert ook opdrachten uit voor de bemiddeling van vaste functies. Enkele kleinere werkgevers ondersteunt hij nog actief in de vaststelling en uitvoering van het personeelsbeleid.

Iris van de Ven

Iris van de Ven (1992) heeft een bachelor in de Sociologie gevolgd aan de UU en deze in 2014 afgerond. Tijdens deze periode volgde ze een minor in Arbeids- en Organisatiepsychologie, was ze bestuurder van de studententennisvereniging TC de Uithof en liep ze stage bij de gemeente Woudenberg. Na haar bacheloropleiding heeft ze een tussenjaar genomen waarbij ze een halfjaar door Australië en Nieuw-Zeeland heeft gereisd om daarna in dienst te treden bij de FGZPt. In 2015 is ze begonnen aan de master Algemene Sociologie aan de UvA, die ze in 2016 afrondde. Vanwege verdere interesse in het recruitment vak en HR is ze in 2016 begonnen aan haar tweede master, namelijk Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de UU. Deze is in juli 2017 afgerond waarna Iris in dienst trad bij P&O Partner als Medewerker Recruitment & HR.

Caroline Zeeberg

Caroline (1970) heeft na haar studie A&O Psychologie een periode als Management Development Consultant gewerkt. Eerst voor de Holland Consulting Group en vervolgens voor KPMG Ebbinge. Daarna is ze geruime tijd in vaste dienst geweest van ING, in de functie van Recruiter voor de Retail organisatie en later als Talentmanager voor de Zakelijke Bank. In 2013 is Caroline als zelfstandig HR Specialist gestart en heeft daarbij mooie ervaringen opgedaan in de functie van selectie psycholoog, loopbaanbegeleider en coach, binnen zowel de profit als de non-profit sector op alle niveaus van de organisatie. Caroline is een ondernemende professional die zich kenmerkt door haar combinatie van een persoonlijke als wel pragmatische en resultaatgerichte benadering. Dit combineert zij met haar verkregen inzicht in verschillende organisaties om de juiste match te maken tussen kandidaten en opdrachtgevers.