Medewerkers P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Jan-Willem van den Dungen & Michiel Koning van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Patrick Dybiona & Miranda Barten van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Ruim 20 jaar specialist in de HR functie
Search | Werving & Selectie | Interim | HR Professionals

Alle niveaus | Profit en Non-profit | Landelijk
Vacatures
Dental Clinics
inBussum/ Hilversum
Loparex BV
inApeldoorn
Bekijk alle vacatures
Over P&O Partner
Wij zijn sinds 1994 gespecialiseerd in het HR vakgebied én in search, werving & selectie en interim-management. Voor vaste en interim functies, op alle niveaus van HR Medewerker tot en met Directeur HR. Wij werken voor alle sectoren en branches, profit en non-profit, binnen heel Nederland.

Nieuwsbrief

De meest recente nieuwsbrief van P&O Partner is hier te lezen (31 mei 2016)

P&O Partner, onze meerwaarde en kritische succesfactoren

De toegevoegde waarde van P&O Partner? Zo maken we het verschil!
Een bureau met een persoonlijk karakter en veel aandacht voor kandidaat en opdrachtgever: dat is het streven én onze kracht. Sinds 1994 zijn wij gespecialiseerd in de search, werving en selectie van HR Professionals voor vaste, tijdelijke en interim-functies. Zowel allround HR functies, van assistent tot directieniveau, als meer specialistische functies. Onze aanpak is zowel persoonlijk als zakelijk en altijd resultaatgericht. Je kunt gerust stellen dat we onze kandidaten én onze opdrachtgevers als klanten behandelen.

Klik hier om verder te lezen.

Wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties)

In maart 2016 is de modelovereenkomst van P&O Partner voor de inzet van ZZP’ers goedgekeurd door de Belastingdienst. P&O Partner is hiermee één van de eerste HR bureaus die het goed heeft geregeld voor haar opdrachtgevers en ZZP’ers.

Klik hier om verder te lezen.

P&O Partner events

HR Golfcup 26 augustus 2016   |   Save the date: 5 oktober 2016

HR Scriptieprijs 2016

Klik hier om verder te lezen.

Voorstelrondje: ons team!

Een schip is zo sterk als haar bemanning. Het congres dat P&O Partner op 5 oktober 2016 organiseert zegt het al. Graag stellen wij daarom ons team voor:

De partners Michiel Koning en Jan-Willem van den Dungen kennen jullie uiteraard. Ook Patrick Dybiona (Senior Consultant) hebben velen van jullie de afgelopen ruim negen jaar wel eens gesproken. De andere consultant is Hilde Eldering en per 1 juni mogen wij ook Hanne van Heloma Lugt verwelkomen. Als Junior Consultants zijn Lisa de Bruin en Thomas van Empel jullie graag van dienst. In juni 2010 is Rohini Ramnandanlal het team komen versterken in de rol van Officemanager. Ook buitenshuis hebben wij HR Professionals in het veld die al tijden voor P&O Partner werken en opdrachten afwisselen met kantoorwerkzaamheden: Anna-Hilde Lindeboom (maar liefst vijftien jaar), Imre van Basten en Pieter van der Heul.

Klik hier om verder te lezen!

Demotie, kan een HR Manager de rol van HR Businesspartner gaan vervullen? Ja, en dat zal wel moeten ook!

Nog maar 10-15 jaar geleden werkte men in Nederland tot zijn zestigste en dan was er vaak een regeling om te stoppen met werken. De werknemer maakte gebruik van de VUT, vroegpensioen of kwam in de WAO of WW, al dan niet met een aanvulling van de werkgever. Het laatste salaris was meestal ook het hoogste dat de werknemer in al die jaren had verdiend en het pensioen was gebaseerd op het eindloon. Wat leefden wij een weelde achteraf gezien....

De tijden zijn veranderd. Wij moeten werken tot tenminste 67 jaar. Er zijn strakke regels om gebruik te kunnen maken van de WW en WAO en er is stevige fiscale ontmoediging om eerder te stoppen met werken.

Maar hoe moet dat met de HR Managers voor wie rond de 55/60 jaar het werk te zwaar wordt of de omgeving te veeleisend? Zij moeten ook doorwerken tot 67 jaar. Stel zij willen graag weer "gewoon" HR Adviseur worden, krijgen zij die kans dan? Onder welke voorwaarden kan dit dan gebeuren en wat zijn de gevolgen voor salaris en pensioenopbouw?

Klik hier om verder te lezen.

 

P&O Partner heeft 5000 volgers op LinkedIn en nummer 5000 is Pamela Quadekker. Zij krijgt van ons de originele P&O Partner Dopper.
Wil jij ons ook volgen? Ga dan naar: https://www.linkedin.com/company/p&o-partner.