Medewerkers P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Jan-Willem van den Dungen & Michiel Koning van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Patrick Dybiona & Miranda Barten van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Ruim 20 jaar specialist in de HR functie
Search | Werving & Selectie | Interim | HR Professionals

Alle niveaus | Profit en Non-profit | Landelijk
Vacatures
Dental Clinics
inBussum/ Hilversum
Loparex BV
inApeldoorn
Bekijk alle vacatures
Over P&O Partner
Wij zijn sinds 1994 gespecialiseerd in het HR vakgebied én in search, werving & selectie en interim-management. Voor vaste en interim functies, op alle niveaus van HR Medewerker tot en met Directeur HR. Wij werken voor alle sectoren en branches, profit en non-profit, binnen heel Nederland.

Onze Partners

Quiris Adviesgroep

Wij zijn ervan overtuigd dat organisaties een voorsprong kunnen krijgen door mensen. Mensen maken de organisatie; het gedrag van mensen weerspiegelt de organisatie. Quiris ontwikkelt mens en organisatie en creëert zo optimale fit om organisaties op voorsprong te zetten.

Wij geloven dat organisaties en mensen fit moeten zijn. In twee opzichten: ‘fit’ in de zin van conditioneel (vaardigheden en gedrag) in vorm voor je werk en het Engelse fit in de zin van ‘geschikt voor elkaar’. Volgens ons zijn ‘fitte’ organisaties de organisaties van de toekomst. Dat wist Darwin trouwens al, met zijn survival of the fittest.

Wij geloven in het lerend vermogen van mensen: veranderen van gedrag kan! Soms door kleine aanpassingen, soms door nadrukkelijk spiegelen en inslijpen.
We geloven ook in organisaties met een missie, met een doel en een plan én met geloof in mensen. Samen vormen mensen en organisaties dan een vliegwiel. Soms zit er zand tussen de tandwielen, of ontbreekt er een stukje van het wiel. Quiris weet wat nodig is in organisaties om fit te worden, te blijven en (de) fit te houden. Duurzaam ontwikkelen is wat wij doen!

De bewezen kracht van Quiris is goed gerichte energie voor een zichtbaar resultaat. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan een duidelijk doel, waarbij onze aanpak praktisch en ‘actief doen’ is. Wij zijn partner in business voor directie, lijn- en HR-managers, en in de toekomst voor onze franchise nemers.
Quiris positioneert zich nadrukkelijk in Food en Industrie. Wij zijn bekend met en weten wat daar speelt en hoe we daar gedrag effectiever maken. Elke organisatie die door én met zijn mensen een voorsprong wil nemen om zo succes en kracht voor morgen te bewerkstelligen zal een klik hebben met onze aanpak.

Bekijk hier de website van Quiris.

Inspirerend coachen voor P&O-ers

Heb je een HR-functie of ben je leidinggevende en heb je belangstelling voor coaching maar nog niet per se de tools of ervaring in handen om daar vorm aan te geven? Of wil je kijken of het iets voor je is? Dan is deze training iets voor jou! In een driedaagse komen de topics van coaching voorbij, krijg je handvatten en methodieken aangereikt en krijgt coaching voor jou beeld en structuur.

Inhoud:

  • de rol van coach 
  • opfrissen van benodigde communicatievaardigheden 
  • het scherp stellen van een coachingsvraag 
  • coachingstools 
  • structuur van een coachingstraject 
  • het voeren van een coachingsgesprek 
  • pettenprobleem en belangenverstrengeling, hoe ga je daarmee om?

Werkwijze:

Zoals je van ons gewend bent wisselen korte inleidingen/informatie, discussie en zelf ervaren en doen elkaar af. Deze interactieve manier van trainen biedt je ruimschoots de gelegenheid te oefenen met nieuwe theorieën en vaardigheden, waar nodig met behulp va de inzet van professionele acteurs. De oefeningen concentreren zich op werkgerelateerde coachingsvragen en je kunt je eigen casuïstiek desgewenst inbrengen.
Conclusie van de deelnemers van augustus: “De cursus is intensief, maar zeer inspirerend en leerzaam.” “Ik ken sommige deelnemers na 3 dagen al beter dan sommige van mijn eigen collega’s” zegt een van de P&O-ers na afloop.
Na drie dagen gaan de P&O-ers dan ook naar huis met niet alleen handvatten voor het coachen van medewerkers, maar ook voor de invulling van hun eigen werk. “Ik kwam eigenlijk ook om gewoon een leuke tijd te hebben”, lacht een personeelsfunctionaris na afloop; “ik heb veel meer geleerd dan verwacht, maar ook die leuke tijd is zeker gelukt!”
Gemiddeld beoordelen zij de cursus met een 9!

Data en tijd:

Deze 3-daagse training vindt plaats op:

Groep 1 2017

Data
9 mei 2017
6 juni 2017
27 juni 2017

Tijd
09.00 – 17.00 uur
09.00 – 17.00 uur
09.00 – 17.00 uur

Locatie:
Quiris Adviesgroep te Veenendaal

Kosten:
€ 1.150,00 p.p. exclusief BTW en dagarrangement.

Aanmelden kan door het invullen van het Aanmeldingsformulier.
U meldt zich aan door het aanmeldingsformulier per e-mail te versturen naar info@quiris.nl of per fax te sturen naar 0318-505607. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail.
De factuur wordt naar het door u opgegeven factuuradres verzonden. Wij verzoeken u het bedrag uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de training over te maken.
Op al onze open trainingen zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze zijn vermeld op het aanmeldingsformulier.