Route

Route

Vanuit Amsterdam – A1 of A2
Er zijn verschillende routeopties vanuit Amsterdam afhankelijk van de locatie.

Via de A1 komend volg je de A27 bij knooppunt Eemnes richting Hilversum/Utrecht. Vervolgens bij knooppunt Rijnsweerd rechts aanhouden richting A28 afslag De Uithof/Amersfoort. Blijf hierna links aanhouden voor afslag 2 richting De Uithof/Zeist. Houd rechts aan bij de splitsing, volg de borden voor De Bilt/Zeist en voeg in op de Universiteitsweg/de N412. Volg de Universiteitsweg/N412 en Utrechtseweg. Blijf de Utrechtseweg volgen totdat deze op een gegeven moment iets naar rechts draait en dit de Waterigeweg wordt. Sla linksaf naar de Lageweg en vervolgens linksaf bij de 1e dwarsstraat, Het Rond op. Ga naar Parkeren/Vervolgens.

Via de A2/E35 en A12 naar de Schoudermantel/N229 in Bunnik. Neem afrit 19-Bunnik vanaf de A12/E35 richting Bunnik/Odijk/Wijk bij Duurstede. Ga verder op de Schoudermantel. Neem de Sportlaan, Koelaan en Waterigeweg naar Het Rond in Zeist. Ga naar Parkeren/Vervolgens.

Vanuit Utrecht – N237
Volg de N237 en Utrechtseweg naar de Het Rond in Zeist. Blijf de Utrechtseweg volgen totdat deze op een gegeven moment iets naar rechts draait en dit de Waterigeweg wordt. Sla linksaf naar de Lageweg en vervolgens linksaf bij de 1e dwarsstraat, Het Rond op. Ga naar Parkeren/Vervolgens.

Vanuit Amersfoort – A28
Vanuit de A28 komend neem je afrit 3-Den Dolder richting Zeist. Voeg in op de Zandbergenlaan/de N238. Sla rechtsaf naar de Boulevard, sla rechtsaf naar Geroplein en vervolgens direct weer linksaf de Bergweg op. Rechtdoor blijven gaan op de Bergweg, dit wordt vervolgens de Scharweijdelaan. Sla linksaf naar Utrechtseweg, blijf de Utrechtseweg volgen totdat deze op een gegeven moment iets naar rechts draait en dit de Waterigeweg wordt. Sla linksaf naar de Lageweg en vervolgens linksaf bij de 1e dwarsstraat, Het Rond op. Ga naar Parkeren/Vervolgens.

Vanuit Arnhem – A12
Volg de A12 naar de Hoofdstraat in Driebergen-Rijsenburg. Neem afrit 20 vanaf de A12 naar N225 richting Driebergen. Ga verder op de Hoofdstraat. Neem de Driebergseweg naar de Het Rond 7 in Zeist. Ga naar Parkeren/Vervolgens.

Parkeren/Vervolgens
Op het Rond is er alleen betaald parkeren. Links/Achter ons kantoor kun je echter gratis parkeren. Het parkeerterrein bevindt zich tussen de Hermitage (Het Rond 7) en het kantoor van de Sociale Dienst/UWV (Het Rond 6). Je rijdt het parkeerterrein op en je rijdt helemaal door naar achteren.

Daar zie je aan de rechterkant de parkeerplaatsen van ons kantoor, voorzien van een bordje met de tekst “P&O Partner”. Je loopt vervolgens terug richting Het Rond en gaat daar naar links. Vervolgens ga je direct weer naar links waar ons kantoor zich bevindt. Wij zijn gevestigd op de eerste etage boven het restaurant De Hermitage. Bij binnenkomst in de centrale hal loop je over het rode tapijt een klein trapje op. Ga door de deur, één trap naar boven en dan loop je tegen onze voordeur aan.

Openbaar Vervoer

Het dichtstbijzijnde station is station Driebergen-Zeist. Vanaf hier kan je bus 50, 71, 51 en 271 nemen naar bushalte Bushalte Het Rond/1e Dorpsstraat. Het is dan nog een kleine minuut lopen naar ons kantoor. Het is ook mogelijk om vanuit Utrecht Centraal de bus te nemen naar bushalte . Pak dan bus 50, 51 of 74 richting (Driebergen-) Zeist. Voor de reistijden: kijk op www.9292ov.nl.

P&O Partner | Het Rond 7 zit boven restaurant De Hermitage.

Contactinformatie

Adres

Het Rond 7
3701 HS Zeist

Telefoon:  030 - 7 60 90 60

E-mail: info@popartner.nl
Website: www.popartner.nl