Medewerkers P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Jan-Willem van den Dungen & Michiel Koning van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Patrick Dybiona & Miranda Barten van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Ruim 20 jaar specialist in de HR functie
Search | Werving & Selectie | Interim | HR Professionals

Alle niveaus | Profit en Non-profit | Landelijk
Vacatures
Dental Clinics
inBussum/ Hilversum
Loparex BV
inApeldoorn
Bekijk alle vacatures
Over P&O Partner
Wij zijn sinds 1994 gespecialiseerd in het HR vakgebied én in search, werving & selectie en interim-management. Voor vaste en interim functies, op alle niveaus van HR Medewerker tot en met Directeur HR. Wij werken voor alle sectoren en branches, profit en non-profit, binnen heel Nederland.

HR Career Counseling for the top in HR

In je dagelijkse werk ben je constant aan het adviseren en coachen. Je maakt deel uit van het management team en je ondersteunt het management en adviseert over hun stijl van leidinggeven. In de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en managers speel je een belangrijke rol.

Je hebt anderen altijd goed kunnen adviseren over hun loopbaan. In de loop van de jaren heb je tientallen gesprekken gevoerd met mensen over hun carrière en positie. Gaandeweg kom je zelf met vragen te zitten. Je carrière in HR is tot nu toe succesvol en je hebt veel bereikt. Het is eigenlijk altijd wel vanzelf gegaan en elke stap was steeds omhoog.

Ineens merk dat je stilstaat, dat een promotie niet meer zo vanzelfsprekend is en dat er op de arbeidsmarkt wel erg veel concurrentie is van goede andere kandidaten.
Je bent je extern aan het oriënteren en je vindt je CV en competenties bijzonder passend. De reactie van de andere kant is echter dat je duur bent geworden, je te lang hebt gewerkt bij een bedrijf of dat je te zwaar bent voor de functie…

HR Career Counseling for the Top in werving HR geeft door middel van analyse en advies inzicht in je carrièremogelijkheden op korte termijn. In het advies wordt een beeld geschetst van de HR banen op jouw niveau die passen bij je wensen en mogelijkheden. Ook voorziet het traject in een plan waarmee je je carrière in de gewenste richting stuurt. Dat kan binnen maar ook buiten de eigen organisatie zijn, interim of vast.

P&O Partner

P&O Partner is opgericht door Michiel Koning en sinds 1994 gespecialiseerd in de werving en selectie van P&O’ers voor vaste en tijdelijke functies. Sindsdien hebben wij met vele honderden P&O’ers en opdrachtgevers gesproken. Ons netwerk is groot en wij beschikken over contacten in alle branches.

We hebben een goed beeld van de diversiteit aan P&O-functies, de ontwikkelingen op een afdeling P&O en de verschillende rollen daarbinnen. Wij weten wat het is om decentraal of juist weer centraal te moeten gaan werken. We kennen het gevoel dat je stil staat in je persoonlijke ontwikkeling en dat je meer te bieden hebt.

De werkwijze

HR Career Counseling for the Top in HR wordt uitgevoerd door Michiel Koning. In de afgelopen jaren heeft hij al met vele P&O’ers gesproken over de inrichting van de afdeling P&O, de functies op een afdeling P&O en de arbeidsmarkt voor P&O’ers.

In open gesprekken kunnen de volgende onderwerpen ter sprake komen:

  • Sterkte/zwakte analyse: inzicht in kwaliteiten, persoonlijke eigenschappen en interesses op grond van ervaringen tot nu toe. 
  • Inzicht in persoonlijke mogelijkheden en beperkingen. 
  • Hoe is je persoonlijke presentatie en hoe ziet je CV eruit? 
  • Waar krijg ik energie van en wat kost energie (balans in mijn werk)? 
  • Wat zijn de kansen op de arbeidsmarkt en in welke sector? 
  • Wat vind ik belangrijk in mijn leven en werk (loopbaanwaarden)? 
  • Is het gras bij de buurman groener?

Doordat we een groot netwerk hebben van P&O’ers kunnen we gesprekken organiseren met P&O’ers in de sector waar jij meer van wilt weten. Denk je dat het werken bij een organisatie in de zorgsector leuk is? Wij regelen een gesprek met een directeur P&O in die branche.

De werkwijze van Michiel Koning kenmerkt zich door een open dialoog over je eigen situatie en de arbeidsmarkt voor de hogere HR-functies. Er wordt geen gebruik gemaakt van bepaalde methodieken, vragenlijsten of testen. Het is niet zozeer coachend maar meer adviserend. Noem het maar directief en het is uiteraard aan jou wat je ermee wilt doen.

Kosten

Het tarief is € 300,- per twee uur, exclusief BTW en eventuele reiskosten. Soms is een bijeenkomst voldoende, maar meestal zijn het twee of drie gesprekken.

De gesprekken kunnen plaatsvinden in Maarssen op het kantoor van P&O Partner of op elke andere gewenste locatie.