Medewerkers P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Jan-Willem van den Dungen & Michiel Koning van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Patrick Dybiona & Miranda Barten van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Ruim 20 jaar specialist in de HR functie
Search | Werving & Selectie | Interim | HR Professionals

Alle niveaus | Profit en Non-profit | Landelijk
Vacatures
Dental Clinics
inBussum/ Hilversum
Loparex BV
inApeldoorn
Bekijk alle vacatures
Over P&O Partner
Wij zijn sinds 1994 gespecialiseerd in het HR vakgebied én in search, werving & selectie en interim-management. Voor vaste en interim functies, op alle niveaus van HR Medewerker tot en met Directeur HR. Wij werken voor alle sectoren en branches, profit en non-profit, binnen heel Nederland.

Meerwaarde & Succesfactoren P&O Partner

1. Specialist

Wij zijn vanaf 1994 gespecialiseerd in het HR vakgebied én in search, werving & selectie. Wij zijn zichtbaar en actief binnen de HR markt. Doorlopend houden onze Consultants hun vakkennis op peil, volgen wij technologische ontwikkelingen op het gebied van onder meer recruitment en Social Media en innoveren wij onze dienstverlening doorlopend.

2. Doorlooptijd

Wij werken zorgvuldig en snel. Over het algemeen lukt het ons om binnen drie tot zes weken een vaste functie succesvol in te vullen. Interim HR functies kunnen binnen drie tot vijf werkdagen ingevuld worden. Indien gewenst, zijn wij graag bereid specifieke service levels af te stemmen.

3. Kandidaten database en netwerk

In onze database zijn meer dan 20.000 actief én latent zoekende P&O’ers opgenomen. Door het dagelijks spreken van en het contact opnemen/ onderhouden met HR professionals blijft onze informatie actueel en volledig.

4. HR kennis en ervaring

Alle Consultants van P&O Partner beschikken over een HR opleidingsachtergrond en werkervaring in uiteenlopende HR functies. Door het regelmatig volgen van workshops, trainingen, lezen van vakbladen en natuurlijk dagelijks spreken met HR professionals houden wij onze kennis actueel.

5. Kantoorbezetting

Wij werken al jaren met dezelfde kantoorbezetting en hanteren korte lijnen.

6. Vast contactpersoon

Na aanvang van onze werkzaamheden houden wij onze opdrachtgevers regelmatig op de hoogte over de voortgang van onze werkzaamheden. Vanuit P&O Partner wordt één verantwoordelijk Consultant als vast aanspreekpunt benoemd.

7. Onze klanten

Wij behandelen zowel opdrachtgevers als kandidaten als onze klant. Onze aanpak is professioneel, resultaatgericht doch persoonlijk en warm. Wij hebben een duurzame lange termijnfocus. Voor veel opdrachtgevers werken wij dan ook al vele jaren.

8. Garantieregeling

P&O Partner hecht grote waarde aan de tevredenheid van onze klanten, ook op langere termijn. Wij bieden onze opdrachtgevers dan ook een garantieregeling wat inhoudt dat als een via P&O Partner aangestelde kandidaat binnen 6 maanden na indiensttreding onverhoopt uit dienst treedt, wij kosteloos de volledige procedure zonder kosten voor de opdrachtgever herhalen.

9. Succesvol

De afgelopen jaren hebben wij honderden HR professionals bemiddeld naar een vaste HR functie binnen een organisatie als voor tijdelijke en interim functies vanwege capaciteitstekort, het uitvallen van een werknemer en/of voor specialistische kennis.

CLICK ON THE LINK BELOW TO READ THIS IN ENGLISH