Medewerkers P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Jan-Willem van den Dungen & Michiel Koning van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Patrick Dybiona & Miranda Barten van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Ruim 20 jaar specialist in de HR functie
Search | Werving & Selectie | Interim | HR Professionals

Alle niveaus | Profit en Non-profit | Landelijk

HR Executive Search

De zwaardere HR managers en specialisten zoeken wij “op maat” voor onze opdrachtgevers. P&O Partner beschikt over een groot en waardevol netwerk van HR professionals om geschikte kandidaten proactief te benaderen. Naast headhunting behoort de complete range van searchmethodieken tot het instrumentarium (filesearch, internetsearch, media search, search via netwerk).

Na diverse gesprekken voor de intake en in nauw overleg met de opdrachtgever stellen wij het profiel van de organisatie en de vacature op. Wij kennen de HR-functie op dit niveau door en door en wij weten wat de ontwikkelingen zijn op dit niveau. De wensen en eisen stellen wij scherp. De procedures op dit niveau worden altijd begeleid door twee consultants van P&O Partner waarbij een van hen ook altijd Partner in het bureau is (Michiel Koning of Jan-Willem van den Dungen).

Wij interviewen en screenen de kandidaten om diepgaand inzicht te krijgen in capaciteiten en gedrag en wij beoordelen objectief hun geschiktheid voor de functie.

Executive search is een tijdsintensieve wervingsmethode maar tegelijk een doelmatig middel wanneer het gaat om bemiddeling in complexere en zwaardere functies. Executive search in HR is ook uitermate geschikt wanneer je een HR professional zoekt voor een unieke functie met specifieke en minder algemene eisen en wensen.

CLICK ON THE LINK BELOW TO READ THIS IN ENGLISH