Medewerkers P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Jan-Willem van den Dungen & Michiel Koning van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Patrick Dybiona & Miranda Barten van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Ruim 20 jaar specialist in de HR functie
Search | Werving & Selectie | Interim | HR Professionals

Alle niveaus | Profit en Non-profit | Landelijk
Vacatures
Dental Clinics
inBussum/ Hilversum
Loparex BV
inApeldoorn
Bekijk alle vacatures
Over P&O Partner
Wij zijn sinds 1994 gespecialiseerd in het HR vakgebied én in search, werving & selectie en interim-management. Voor vaste en interim functies, op alle niveaus van HR Medewerker tot en met Directeur HR. Wij werken voor alle sectoren en branches, profit en non-profit, binnen heel Nederland.

Outplacement

Elke P&O'er krijgt er vroeg of laat mee te maken. Meestal aan de "goede kant" van de tafel en dan wordt er veel verwacht van je kennis en professionaliteit. Maar ineens zit je aan die andere kant van de tafel. Krijg je te horen dat er een reorganisatie komt en dat je functie komt te vervallen. Of wordt er een andere opstelling van je verwacht en is er geen vertrouwen meer in je. Ben je dan nog steeds een P&O'er of gewoon een medewerker die een slecht-nieuws-gesprek heeft gehad?

Het uit elkaar gaan van medewerker en werkgever hoeft niets te zeggen over de kwaliteiten van de P&O'er of de sfeer of structuur van het bedrijf. De, soms eenzijdige, constatering is dat verdere samenwerking niet meer mogelijk is. Werkgever en medewerker hebben dan beide belang bij een zorgvuldig en correct afscheid; outplacement is daar vaak een onderdeel van.

Onze werkwijze

In eerste instantie nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek om te bekijken wat wij voor je kunnen betekenen. Wanneer je besluit om met P&O Partner in zee te gaan, stellen wij een persoonlijk plan van aanpak op, passend bij de situatie waarin je zit en rekening houdend met jouw belangen.

Het outplacementtraject is opgebouwd uit verschillende onderdelen waar je al naar gelang je eigen behoeften en interesse gebruik van kunt maken. Je wordt begeleid door een outplacementadviseur die je vaste contactpersoon en aanspreekpunt is. Voor je oriëntatie op een nieuwe functie kun je een beroep doen op ons grote netwerk van P&O'ers. Wij bieden je de mogelijkheid gesprekken te voeren met P&O'ers in de sector waar jij wilt werken. Wil je graag bij een bank werken? Wij regelen een gesprek met een P&O'er bij een bank, die samen met jou kan bespreken of die sector goed bij je past. Interesse in het P&O vak bij een gemeente? Wij maken een afspraak met het hoofd P&O van een gemeente. Wil je graag recruiter worden? Wij zorgen voor een kennismaking met een recruiter! Een uitgelezen kans om meer te weten te komen over het P&O vak in een bepaalde sector en om te bekijken of die sector bij je past.

Onze aanpak is warm, zakelijk, informeel en resultaatgericht.

Ons specialisme in de P&O functie is onze kracht.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een uitvoerige beschrijving van 'Outplacement voor P&O'ers'.