Medewerkers P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Jan-Willem van den Dungen & Michiel Koning van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Patrick Dybiona & Miranda Barten van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Ruim 20 jaar specialist in de HR functie
Search | Werving & Selectie | Interim | HR Professionals

Alle niveaus | Profit en Non-profit | Landelijk
Vacatures
Dental Clinics
inBussum/ Hilversum
Loparex BV
inApeldoorn
Bekijk alle vacatures
Over P&O Partner
Wij zijn sinds 1994 gespecialiseerd in het HR vakgebied én in search, werving & selectie en interim-management. Voor vaste en interim functies, op alle niveaus van HR Medewerker tot en met Directeur HR. Wij werken voor alle sectoren en branches, profit en non-profit, binnen heel Nederland.

Loopbaanbegeleiding

Je hebt anderen altijd goed kunnen adviseren over hun loopbaan. In de loop van de jaren heb je al tientallen gesprekken gevoerd met mensen over hun carrière en positie. Vaak wordt er naar je geluisterd en kun je de mensen helpen.

Gaandeweg kom je zelf met loopbaanvragen te zitten. Wil je hoofd P&O worden of je juist gaan specialiseren? Misschien wil je minder gaan werken en toch een stapje hoger. De Loopbaanbegeleiding van P&O Partner geeft door middel van analyse en advies inzicht in je carrièremogelijkheden op korte en langere termijn. In het advies wordt een beeld gegeven van de P&O functies en taakgebieden die passen bij je wensen en mogelijkheden. Ook voorziet het begeleidingstraject in een stappenplan waarmee je je loopbaan in de gewenste richting stuurt. Dat kan binnen maar ook buiten de eigen organisatie zijn.

Onze werkwijze

In eerste instantie nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek om te bekijken wat wij voor je kunnen betekenen. Wanneer je besluit om met P&O Partner in zee te gaan, stellen wij een persoonlijk plan van aanpak op, passend bij de situatie waarin je zit en rekening houdend met jouw belangen. Het traject is opgebouwd uit verschillende onderdelen, waar je al naar gelang je eigen behoeften en interesses van gebruik kunt maken. Je wordt begeleid door een loopbaanadviseur die je vaste contactpersoon en aanspreekpunt is.

Doordat we een groot netwerk hebben van P&O'ers, kunnen wij gesprekken organiseren met P&O'ers in de sector waar jij meer van wilt weten. Denk je dat het werken bij een bedrijf in Telecom leuk is? Wij regelen een gesprek met een P&O'er in die branche. Wil je wel eens weten of de functie van hoofd P&O in drie dagen per week vervuld kan worden? Wij maken een afspraak voor je met iemand die dat doet.

Resultaat

Het traject wordt afgesloten met een loopbaanplan waarin je je doelen voor de komende tijd omschrijft, uitgewerkt in een concreet stappenplan.

Onze aanpak is warm, zakelijk, informeel en resultaatgericht.

Ons specialisme in de P&O functie is onze kracht.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een uitvoerige beschrijving van 'Loopbaanbegeleiding voor P&O'ers'.

N.B. Voor particulieren hanteren wij een ander tarief.