Medewerkers P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Jan-Willem van den Dungen & Michiel Koning van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Patrick Dybiona & Miranda Barten van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Ruim 20 jaar specialist in de HR functie
Search | Werving & Selectie | Interim | HR Professionals

Alle niveaus | Profit en Non-profit | Landelijk
Vacatures
Dental Clinics
inBussum/ Hilversum
Loparex BV
inApeldoorn
Bekijk alle vacatures
Over P&O Partner
Wij zijn sinds 1994 gespecialiseerd in het HR vakgebied én in search, werving & selectie en interim-management. Voor vaste en interim functies, op alle niveaus van HR Medewerker tot en met Directeur HR. Wij werken voor alle sectoren en branches, profit en non-profit, binnen heel Nederland.

Coaching

In je dagelijkse werk als P&O'er ben je constant aan het adviseren en coachen. Je ondersteunt het management en adviseert over hun stijl van leidinggeven. In de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en managers speel je een belangrijke rol. Soms zijn je adviezen vrijblijvend maar veelal ook sturend en richtinggevend. Het zijn vaak persoonlijke gesprekken en je hebt het gevoel daadwerkelijk iets voor die medewerker of manager te betekenen. Het effect is dat zij beter en effectiever gaan functioneren en meer plezier in hun werk hebben.

Maar een P&O'er kan ook eenzaam zijn.

Je vervult een eenmansfunctie en soms loop je vast in je rol. Het kan zijn dat je het gevoel hebt stil te staan in je persoonlijke ontwikkeling, terwijl je weet dat je meer kunt bereiken. Of je hebt een bepaalde positie en rol binnen het bedrijf en je weet niet goed hoe je dat bespreekbaar kunt maken.

Dan zou je zelf graag iemand willen hebben die je coacht en helpt in je persoonlijke ontwikkeling. Ben je dan nog steeds een professional of gewoon een medewerker die professioneel geholpen wil worden?

Onze werkwijze

In eerste instantie nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek om te bekijken wat wij voor je kunnen betekenen. Wanneer je besluit om met P&O Partner in zee te gaan, stellen wij een persoonlijk plan van aanpak op, passend bij de situatie waarin je zit en rekening houdend met jouw belangen. Het traject is opgebouwd uit verschillende onderdelen, waar je al naar gelang je eigen behoeften en interesses gebruik van kunt maken. Je wordt begeleid door een coach die je vaste contactpersoon en aanspreekpunt is. Aangezien wij een groot netwerk van P&O'ers hebben kunnen wij gesprekken voor je organiseren met P&O'ers in een vergelijkbare positie.

Coachen is voor ons meer dan luisteren en vragen stellen. Wij vragen door, geven scherpe feedback en waar nodig zijn wij confronterend. Onze coaching is echt maatwerk.

Ons specialisme in de P&O functie is onze kracht.

Onze aanpak is warm, zakelijk, informeel en resultaatgericht.

Meer weten?

Neem contact met ons op. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een uitvoerige beschrijving van 'Coaching voor P&O'ers'.