Medewerkers P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Jan-Willem van den Dungen & Michiel Koning van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Patrick Dybiona & Miranda Barten van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Ruim 20 jaar specialist in de HR functie
Search | Werving & Selectie | Interim | HR Professionals

Alle niveaus | Profit en Non-profit | Landelijk
Vacatures
Dental Clinics
inBussum/ Hilversum
Loparex BV
inApeldoorn
Bekijk alle vacatures
Over P&O Partner
Wij zijn sinds 1994 gespecialiseerd in het HR vakgebied én in search, werving & selectie en interim-management. Voor vaste en interim functies, op alle niveaus van HR Medewerker tot en met Directeur HR. Wij werken voor alle sectoren en branches, profit en non-profit, binnen heel Nederland.

Loopbaanadvies

Elke P&O'er krijgt er vroeg of laat mee te maken. Meestal aan de "goede kant" van de tafel en dan wordt er veel verwacht van je kennis en professionaliteit. Maar ineens zit je aan die andere kant van de tafel. Heb je zelf behoefte aan een "goed" gesprek over je loopbaan of krijg je te horen dat er een reorganisatie komt en dat je functie komt te vervallen. Of wordt er een andere opstelling van je verwacht en is er geen vertrouwen meer in je.

Ben je dan nog steeds een P&O'er of gewoon een medewerker die een slecht-nieuws-gesprek heeft gehad en behoefte heeft aan professionele ondersteuning?

P&O Partner heeft als geen ander zicht op en kennis van de P&O functie in al haar facetten en op alle niveaus. Wij bieden korte loopbaan adviesgesprekken aan, intensieve outplacement-trajecten en (samen met een ander bureau) effectieve workshops. Als gespecialiseerd bureau uiteraard alleen voor mensen die werkzaam zijn in P&O!