Medewerkers P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Jan-Willem van den Dungen & Michiel Koning van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Patrick Dybiona & Miranda Barten van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Ruim 20 jaar specialist in de HR functie
Search | Werving & Selectie | Interim | HR Professionals

Alle niveaus | Profit en Non-profit | Landelijk
Vacatures
Dental Clinics
inBussum/ Hilversum
Loparex BV
inApeldoorn
Bekijk alle vacatures
Over P&O Partner
Wij zijn sinds 1994 gespecialiseerd in het HR vakgebied én in search, werving & selectie en interim-management. Voor vaste en interim functies, op alle niveaus van HR Medewerker tot en met Directeur HR. Wij werken voor alle sectoren en branches, profit en non-profit, binnen heel Nederland.

Nieuws

P&O Partner | Specialist in HR is verhuisd!

1 mei 2017 : P&O Partner verhuisd

Vanwege de groei van ons bureau en om ook in de toekomst de Search, Werving en Selectie van HR Professionals voor vaste en interim functies goed te kunnen blijven uitvoeren, zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe kantoorruimte centraal in Nederland.

Per 1 mei jl. zijn wij verhuisd naar ons nieuwe kantoor aan Het Rond in Zeist. Het pand is jarenlang in gebruik geweest als hotel. Dit vind je nog terug in bijvoorbeeld de rode vloerbedekking en het gouden deurbeslag. Wij kijken uit op het prachtige gemeentehuis en het Figi theater is aan de overkant.

De kantoorruimte is gevestigd in een statig pand waarin op de begane grond is gevestigd het culinair bekende restaurant “De Hermitage”. De locatie “Het Rond” heeft met zijn monumentale panden waaronder het gemeentehuis van Zeist een karakteristieke uitstraling.

De bereikbaarheid van de kantoorruimte is uitstekend, op nog geen honderd meter is er een bushalte met verbindingen naar diverse richtingen. Op- en afritten van de rijkswegen A28 en A12 bevinden zich op enkele autominuten afstand.

Graag ontvangen wij je vanaf mei in ons nieuwe kantoor. Uiteraard zullen wij een openingsborrel organiseren als wij goed en wel gesetteld zijn.

Als je vragen hebt over onze verhuizing, kun je ons bereiken via onderstaande contactgegevens.

Nieuwe contactgegevens:

Het Rond 7
3701 HS Zeist
T: 030 - 7 60 90 60
E-mailadressen blijven ongewijzigd.

Graag wijzigen in jullie administratie

HR Congres “(op)bouwen van succesvolle teams”

5 oktober 2016

Op 5 oktober jl. vond in het Achmea Congrescentrum te Zeist een HR Congres plaats over het (op)bouwen van succesvolle teams. Rens de Jong bleek een zeer bevlogen en nieuwsgierige dagvoorzitter.
De initiatiefnemers van deze dag; Egmond Borgdorff (Achmea), Henri Verlinden en Jan-Willem van den Dungen (P&O Partner) werden geïnspireerd door de Volvo Ocean Race. Zeven verschillende teams, zeven gelijkwaardige boten. Tijdens de Volvo Ocean Race maakten niet de boten, maar de mensen het verschil maken. De menselijke factor bleek bepalend voor de einduitslag. Anje-Marijcke van Boxtel (coach van het Nederlandse Team Brunel) heeft toegelicht dat door te coachen op drijfveren en talenten uiteindelijk een high performing team is gevormd dat na een moeizame start uiteindelijk de tweede plaats wist te behalen. Een schip is zo sterk als zijn bemanning.

Teamspirit, samenwerking, leiderschap zijn hierbij onderscheidende factoren. Verschillende sprekers deelden hun bevindingen en ervaringen, mede aan de hand van spectaculaire (voor)beelden.

Bart de Boer (vml. CEO van De Efteling en Eindhoven Airport) stond onder meer stil bij “Betovering”, een programma voor medewerkers waar “jij” het verschil maakt tussen een leuk dagje weg en een onvergetelijke ervaring. Marcel Gelauff (Hoofdredacteur NOS Nieuws) vertelde over de voorbereiding en live-uitzending rondom de MH17 ramp. De ongelofelijke impact op de NOS medewerkers en onze samenleving maken het belang van nieuws en kwaliteitsjournalistiek duidelijk.
Het middagprogramma bestaat uit een viertal break out sessies. Aspecten die recruitment, communicatie, leiderschap en verandermanagement raken, werden vanuit de praktijk belicht door Chris van der Plasse (Mariniers), Arjen Kamphuis (Informatie Beveiligingsexpert) en de voormalig topsporters Bas van de Goor en Maarten Ducrot.
De middag werd afgesloten door Peter van Uhm (Generaal buiten dienst). Hij verzorgde een inkijk in de wereld van Defensie. Over het morele kompas, visie, vertrouwen en blind vertrouwen om te komen tot een Unity of Effort.

Het HR Congres heeft ons inspirerende inzichten, verrassende verhalen en direct toepasbare theorieën geboden. En natuurlijk een aantal gouden tips.

Namens de organisatie: bedankt sponsoren voor het mogelijk maken van deze dag: 

 • Achmea: is de grootste verzekeraar in Nederland en verzekert haar klanten voor schade, zorg en inkomen. Achmea richt zich op een duurzame toekomst voor haar klanten, de samenleving en haar eigen onderneming.
  Info: www.achmea.nl
 • P&O Partner: is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in de search, werving en selectie van HR professionals voor vaste, tijdelijke en interim functies, op alle niveaus, binnen heel Nederland.
  Info: www.popartner.nl  
 • AFAS Software: is een Nederlands familiebedrijf en ontwikkelt innovatieve softwareproducten voor zowel de consumentenmarkt als bedrijven en organisaties uit alle branches.
  Info: www.afas.nl
 • Brunel: een wereldwijde dienstverlener op het terrein van flexibele personeelsoplossingen met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen.
  Info: www.brunel.nl  
 • LTP: is gespecialiseerd in (leiderschaps) assessment en online assessmentoplossingen, zowel voor persoonlijke als teamontwikkeling.
  Info: www.ltp.nl  
 • Schouten en Nelissen: is specialist in learning & development en werkt wereldwijd aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties.
  Info: www.sn.nl  

Gratis WWZ-webinar 2016 op dinsdag 20 december!

Maarten van Gelderen is al jarenlang een vaste relatie van P&O Partner en één van onze vaste bloggers.
Op dinsdag 20 december a.s. presenteert Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten het WWZ-webinar 2016. Dit webinar zal vanaf 13.00 uur live via internet worden uitgezonden. Alle relaties van P&O Partner zijn ook van harte welkom om gratis mee te kijken naar deze speciale editie van het HR Journaal. Ideaal om tijdens de lunch, samen met collega's te kijken en weer een update te krijgen van het actuele arbeidsrecht.

Wat kun je verwachten? Tijdens dit webinar worden de belangrijkste conclusies besproken van alle gepubliceerde ontslaguitspraken over 2016.

 • Is het ontslagrecht nu inderdaad veel strenger geworden? 
 • Hoeveel procent van alle ontslagaanvragen wordt toe- of afgewezen? 
 • Wat zijn de verschillen in toewijzingspercentages per ontslaggrond? 
 • Hoe vaak kennen rechters een billijke vergoeding toe? 
 • Hoe hoog is de gemiddelde billijke vergoeding? 
 • Hoe beoordeelden rechters ontslag op staande voet in 2016?

GEEN TIJD

Kan je op 20 december niet live meekijken? Geen probleem, als je je aanmeldt ontvang je automatisch een terugkijklink, zodat je het webinar ook later nog eens terug kan kijken.

GRATIS AANMELDEN

Meld je nu aan en kijk op 20 december met vele andere collega’s en HR-professionals mee! Meld je hier gratis aan: http://bit.ly/VGA20dec

ANDERE WEBINARS

13 dec: de belangrijkste arbeidsrechtelijke wijzigingen voor 2017 http://bit.ly/VGAw12  
24 jan: de zin en onzin van een personeelshandboek http://bit.ly/VGAw01  
9 febr: HR Journaal februari http://bit.ly/VGAw02  

Hele webinar agenda http://vangelderen.nl/agenda/

P&O Partner | HR Golfcup 2016

P&O Partner is supporter van de HR Golfcup die voor de tweede keer wordt gehouden en dit jaar op vrijdag 26 augustus 2016 op de prachtige golfbaan van Almere.

Er is zowel een clinic voor de beginners en een wedstrijd van negen holes voor golfers die ook een GVB hebben. De HR Golfcup wordt georganiseerd mede door het vakblad personeelsbeleid en is exclusief bestemd voor HR Professionals.

Het wordt een sportieve en gezellige middag, goed voor het netwerk in HR, met prachtige prijzen, lekker (leren) golfen en tot slot een heerlijke BBQ.

Wellicht is het voor jou interessant om aan dit evenement deel te nemen. Verdere informatie over deze middag evenals de wijze van aanmelden vind je door het volgende PDF te openen:

HR Golf 26-08-2016.pdf

De kosten zijn slechts € 79,- per persoon, inclusief BBQ en ook nog een mooie polo. De start is begin van de middag.

Voor inhoudelijke vragen en aanmeldingen: simone@fcklap.nl

Graag tot 26 augustus a.s.!

P&O Partner & Quiris Adviesgroep

Kwaliteit en zorgvuldigheid in W&S procedures staan bij P&O Partner hoog in het vaandel. Naast een grondig sollicitatiegesprek, controleren wij de (school)diploma’s van kandidaten en verzorgen wij een referentenonderzoek.

Verder bieden wij onze opdrachtgevers de mogelijkheid gebruik te maken van een aantal testen. Hierbij kan gedacht worden aan een Persoonlijkheidstest, Capaciteitentest en SelectieAssessment. Het uitvoeren van de testen, het opstellen van de testverslagen en het bespreken van de testresulaten worden uitgevoerd door Quiris Adviesgroep. Een kwalitatief hoogstaand bureau dat onder meer voorziet in het afnemen van testen en het verzorgen van trainingen en coachingsvraagstukken. P&O Partner en Quiris werken inmiddels jarenlang plezierig en succesvol samen.

Op 24 maart a.s. organiseert Quiris een inspiratiemiddag over de ontwikkelingen in assessmentland en de antwoorden die zij op specifieke HR vragen kunnen bieden. Op deze informatiemiddag kun je tevens een kijkje nemen in de keuken van een aantal leveranciers en hun producten zelf in de hand nemen.

Het traditionele assessment aan het eind van een selectieprocedure of aan de start van een ontwikkelingstraject is al lang niet meer de enige vorm van assessment of meting die besluiten met betrekking tot de selectie, ontwikkeling of doorstroming van medewerkers kan ondersteunen. De markt is vol van aanbieders van allerlei online tools die informatie kunnen verstrekken over een persoon, in ook wisselende vormen van betrouwbaarheid. Quiris heeft in dat landschap partners en aanbieders gekozen die instrumenten leveren waar zij enthousiast over zijn en die al dan niet in combinatie met elkaar antwoord op veel verschillende HR vraagstukken kunnen geven. Vanzelfsprekend kijken ze daar ook naar die instrumenten die aansluiten bij relevante HR ontwikkelingen zoals talentmanagement, duurzame inzetbaarheid en strategische personeelsplanning.

Als relatie van P&O Partner ben je van harte welkom op deze inspiratiemiddag. Deelname is kosteloos. De gratis informatiemiddag is van 12.30 tot ongeveer 17.00 uur in Veenendaal. Wij ontvangen je met een inlooplunch waarna het programma om ongeveer 13.00 uur van start gaat. Aanmelden kan via info@quiris.nl.

Nieuwsbrief Jaarverslag 2015 & Vooruitblik 2016

Bestel nu: “Zo werkt het nieuwe ontslagrecht” (boek)

Dat het nieuwe ontslagrecht er bepaald niet eenvoudiger op geworden is, blijkt wel uit de eerste gerechtelijke uitspraken. Maar hoe moet je als HR professional de bomen door het ontslagbos blijven zien?

Arbeidsrechtadvocaat en blogger van P&O Partner, Maarten van Gelderen, schreef juist voor HR professionals het praktische boek “Zo werkt het nieuwe ontslagrecht”. Het boek staat vol met tips, praktijkvoorbeelden en stappenplannen voor elk denkbaar ontslagdossier.
Per ontslagreden wordt helder uitgelegd aan welke eisen een ontslagdossier moet voldoen waarbij formeel-juridisch taalgebruik zoveel mogelijk vermeden wordt. Ook staat Maarten in het boek uitgebreid stil bij de financiële gevolgen van ontslag en krijgt u handige tips om te voorkomen dat een ontslagdossier tot onnodige kosten leidt.

Als relatie van P&O Partner komt u in aanmerking voor een aantrekkelijke korting als u het boek vóór 31 december 2015 bestelt. U betaalt dan slechts € 49,95 (inclusief btw en verzendkosten) in plaats van de reguliere prijs van € 59,95. U kunt het boek hier bestellen.

Team Magic Care Partner

Onder de naam "Team 54 Magic Care Partner" gaat Jan-Willem van den Dungen, Partner / Consultant bij P&O Partner, samen met een goede vriend Thanasie Markou deelnemen aan de Scan Covery Trail, een achtdaags auto(toertocht)avontuur door Scandinavië. Tijdens deze unieke ervaring vragen zij aandacht voor Stichting Magic Care, een initiatief waar zij beiden zeer enthousiast over zijn.

Stichting Magic Care ondersteunt door middel van goochelen kinderen, die door ziekte, handicap of door een vervelende thuissituatie in de problemen zijn gekomen. Middels het goochelen wordt gewerkt aan het verbeteren van de motorische- en/of de sociaal/emotionele ontwikkeling van de kinderen. Verdere info: http://www.magiccare.nl
Magic Care wordt gesteund en vrijwillig met raad en daad van advies voorzien door onder andere Hans Kazàn, Hans Klok en Ronald Moray.

Voor verdere informatie en hoe Magic Care te sponsoren is, zie onderstaande link “Nieuwsbrief juni 2015”.

Nieuwsbrief juni 2015.pdf

De opbrengst van onderstaande acties komt volledig (100%) ten goede aan de Stichting Magic Care:

 • Wij zijn een online veiling via Marktplaats (Google: Marktplaats Magic Care) gestart. De spullen worden verkocht aan de hoogste bieder op de sluitingsdatum. Iedere eerste dag van de daaropvolgende maand worden nieuwe artikelen aangeboden. Het gaat hierbij om tickets en unieke, gesigneerde spullen van bekende Nederlandse sporters, artiesten en sportverenigingen. Hierbij kan gedacht worden aan spullen van onder meer Ajax, PSV, FC Utrecht, Vitesse, Sven Kramer, Richard Krajicek, Marianne Vos, Aniek van Koot en Volvo.
 • Tijdens de Nationale Burendag zijn in Vught spullen verkocht.
 • Op zondagmiddag 8 november a.s. vinden twee goochelshows plaats bij Kastanjelaan 13 te Velp. De shows worden verzorgd door professionele goochelaars. Naast onnavolgbare goocheltrucs zullen de goochelaars ook een aantal trucs voordoen. Voor kinderen zijn er (gratis) pannenkoeken en voor de ouders lekkere wijnen. Aanmelden kan via: aanmelden-show@hotmail.com
  Voor verdere informatie over Team 54 en onze activiteiten zie: https://www.facebook.com/Team-54-Scancovery-Trial-2016-1622732884664649/timeline/?ref=bookmarks  

P&O Partner | 20 jaar | Jubileumconcert met Ilse DeLange en haar band

P&O Partner met Ilse DeLange, 20 jaar specialist in HR

Zaterdagavond 1 november hebben wij ons 20-jarig jubileum gevierd met een fantastisch optreden van Ilse DeLange en haar band. Er waren ruim 450 gasten in het sfeervolle theater 't Zand en voor het hele team van P&O Partner was het "So Incredible". Wij kijken er met trots en veel plezier op terug en wij danken iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan ons grote jubileumconcert.

Michiel Koning heeft namens P&O Partner de Burgemeester van Maarssen het "watertappunt" overhandigd als cadeau namens alle gasten. Op onze site en in onze nieuwsbrief staat binnenkort een uitgebreid verslag van het concert met foto's en reacties.

Wij hebben een impressie gemaakt in Powerpoint van het geweldige optreden van Ilse DeLange ter gelegenheid van ons 20-jarig jubileum.

 

Toespraak Michiel Koning bij 20-jarig jubileumfeest (pdf)

Presentatie over 20 jaar P&O Partner (powerpoint, duur: 5 m)

Impressie Jubileumconcert Ilse DeLange (powerpoint, duur: 30 s)

P&O Partner 20 jaar met Ilse DeLange

De nieuwe flex- en ontslagregels

Boek van Blogger Maarten van Gelderen bij P&O Partner, specialist in de P&O functie

Maarten van Gelderen is arbeidsrechtadvocaat bij Van Gelderen Arbeidsrechtadvocaten. Hij is gespecialiseerd in (collectief) ontslag, arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden. Maarten houdt een weblog bij over de nieuwe flex- en ontslagregels op hetnieuweontslagrecht.nl. Hij organiseert ook Arbeidsrecht Webinars voor HR. Het aanbod kun je bekijken op legal4hr.nl. Daarnaast is hij één van de bijzondere gastbloggers van P&O Partner.

Onlangs is zijn boek ‘De nieuwe flex- en ontslagregels’ verschenen. Het boek is speciaal geschreven voor HR Professionals en beschrijft wat de impact van de Wet Werk en Zekerheid is op de dagelijkse (HR) praktijk. Verder staan in het boek veel praktische voorbeelden, stappenplannen en modelbepalingen. Maarten geeft onder meer antwoord op de volgende vragen:

 • Op welke punten moet ik mijn flexibele arbeidscontracten aanpassen?
 • Hoe ga ik slim om met de nieuwe ketenregeling?
 • Wanneer moet ik als werkgever een transitievergoeding betalen?
 • Hoe wordt deze transitievergoeding berekend?

Het is een onmisbaar naslagwerk voor elke werkgever of HR functionaris. Relaties van P&O Partner ontvangen een exclusief aanbod van 20% korting op de oorspronkelijke prijs van € 59,95 (exclusief BTW). Je kunt het boek bestellen door een e-mail te sturen aan w.vangelderen@vangelderen.nl ovv “Bestelling via P&O Partner”.

Kijk voor meer informatie op: http://www.hetnieuweontslagrecht.nl/boek/

P&O Partner | 20 jaar | nieuwe website | webinar flexibele arbeidsrelaties

Jubileumconcert met Ilse DeLange, P&O Partner 20 jaar specialist in HR

P&O Partner bestaat dit jaar 20 jaar en wij vieren en delen dit graag met onze kandidaten en relaties.

Nieuwe website P&O Partner

 • Met trots presenteren wij op dinsdag 24 juni a.s. onze geheel vernieuwde website. Deze site is moderner, toegankelijker en interactiever geworden.

Gratis webinar

 • Om de lancering van onze nieuwe website te vieren, bieden wij je een gratis online college arbeidsrecht (webinar) aan t.w.v. € 129,- voor relaties en kandidaten van P&O Partner. Dit webinar gaat over de nieuwe regelgeving “flexibele arbeidsrelaties” die op 1 juli a.s. in werking treedt. Dit heeft grote gevolgen voor het arbeidsrecht en elke HR professional moet hier goed van op de hoogte zijn. Arbeidsrechtadvocaat Maarten van Gelderen zal je onder de naam Legal4HR in één uur online bijpraten over de belangrijkste uitspraken op het gebied van arbeidsrecht, ontslag en arbeidsvoorwaarden. Specifiek toegespitst op jullie HR praktijk.
 • Je kunt je gratis aanmelden voor het webinar op dinsdag 24 juni om 13.00 tot 14.00 uur. Ben je dat tijdstip verhinderd, dan kan je het later op elk gewenst moment terugkijken.
  Het webinar is ook uitermate geschikt om met de hele afdeling HR te kijken en te luisteren, ondertussen een broodje te eten en nadien te bespreken wat de ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht betekenen voor jullie organisatie.
 • Voor meer informatie en aanmelden kun je gaan naar: http://www.legal4hr.nl/popartner.

Jubileumconcert

 • In het najaar organiseren wij een bijzonder jubileumconcert voor speciaal genodigden in een intiem theater met Ilse DeLange . Wij hadden Ilse DeLange al gecontracteerd vóór het Eurovisie Songfestival. Ilse was natuurlijk al een grote ster in Nederland, maar dat zij nu zo beroemd is geworden wisten wij natuurlijk ook niet, maar bijzonder is het wel!
 • Voor het concert van Ilse DeLange worden ook opdrachtgevers uitgenodigd die ons een exclusieve opdracht gunnen en de kandidaat die wij in die opdracht plaatsen.

Ook in dit jubileumjaar zijn wij je graag (weer) van dienst!

Verslag 2013 & Blik 2014

Vorig jaar was onze laatste zin in mijn weblog: De toekomst zien wij met vertrouwen tegemoet, hoewel wij denken dat 2013 geen makkelijk jaar zal worden. Beiden zijn “gelukkig“ uitgekomen. Het was inderdaad geen makkelijk jaar, maar het is ook terecht dat wij vertrouwen hebben in P&O Partner en haar medewerkers! Wij hebben het negentiende jaar P&O Partner en het jaar 2013 afgesloten. Het is een het is een bijzonder jaar geworden, met onder meer ook twee collega's die bevallen zijn van een dochter!

Het positieve nieuws is dat wij 2013 ook weer met zwarte cijfers afsluiten. Ondanks de economische malaise en de derde economische dip hebben wij het bij P&O Partner toch weer gered om genoeg opdrachten binnen te krijgen en kandidaten te plaatsen, zowel in vaste als in tijdelijke functies. In de negentien jaren van ons bestaan hebben wij nog nimmer verlies geleden en dat is toch wel iets om trots op te zijn! Wij hebben een goede en stabiele naam in de HR wereld en staan bekend als een betrouwbaar bureau. Wij zijn goed zichtbaar op vele fronten en ook uit de kwaliteitsonderzoeken komen wij zeer goed naar voren.

Het aantal plaatsingen is helaas wel beduidend minder geworden. In 2013 hebben wij bijna dertig kandidaten in vaste functies geplaatst en dat is wel een dieptepunt in de laatste jaren. De fees zijn beduidend lager geworden en vaste kosten en exclusiviteit worden nauwelijks meer gegund. De concurrentie is groot en bedrijven gaan veelal eerst zelf op zoek voordat zij een bureau inschakelen. De laatste weken is het aantal opdrachten voor vaste functies gelukkig weer toegenomen, bijvoorbeeld mooie functies als HR Adviseur bij AS Watson, Hoofd P&O bij BKD en Personeelsadviseur bij het Van Gogh Museum. Wij merken ook dat bureaus weer meer worden ingeschakeld. Om twee redenen: uiteraard voor de kwaliteit van P&O Partner, maar ook om het grote aantal reacties dat op een vacature binnenkomt.

Er hebben gemiddeld elke maand in 2013 nog ruim twintig interimmers via P&O Partner gewerkt. Bij interim staan tarieven en marge ook onder druk en is de concurrentie groot. Wij zien wel een vraag die iets toeneemt. Zo hebben wij recent een drietal (technische) Recruiters geplaatst en dat is toch een goed signaal van een aantrekkende arbeidsmarkt.

Enkele van de hoogtepunten van 2013:

 • Wij zijn enkele jaren lid van SUMMUM (www.summum.nu). In de zomer zijn wij officieel gecertificeerd voor SUMMUM en dat betekent dat wij onze processen dik in orde hebben. Onderdeel van kwaliteit is dat je het ook regelmatig toetst. De respons op onze kwaliteitsonderzoeken is goed en hoog met een gemiddeld cijfer van de opdrachtgevers 8,0 en van de kandidaten 8,1;
 • In mei 2013 heb ik mijn duizendste (!) plaatsing gerealiseerd en dat was de functie van Hoofd P&O a.i. bij het Van Gogh Museum. Om dat goed te vieren hebben wij alle geplaatste kandidaten van P&O Partner en opdrachtgevers uitgenodigd voor een bezoek aan het mooie Van Gogh Museum op 24 novemberjl. Er waren meer dan 400 gasten die hebben genoten van het prachtige en vernieuwde museum;
 • De contacten met NVP zijn nauwer aangehaald. Miranda Barten en Jan-Willem van den Dungen zijn bestuurslid in de regio geworden;
 • P&O Partner was weer sponsor van het HAN Congres en heeft de HRM scriptieprijs uitgereikt;
 • Wij zijn een nieuw initiatief gestart met P&O Partner Talent om jonge P&O'ers te helpen om aan de slag te komen.

Enkele plannen en ideeën voor 2104 zijn onder meer:

 • Meer zichtbaar worden op Social Media, vooral LinkedIn & You Tube en ook via een weblog met gastschrijvers op onze website;
 • Samen met enkele andere bureaus een groot congres (10 april 2014) organiseren met een aansprekend programma;
 • Intensief samenwerken m.b.v. webinars met Maarten van Gelderen over arbeidsrecht (www.legal4HR.nl);
 • Onze website willen wij moderner maken.

Wij hebben in 2014 ook weer goed en structureel gewerkt aan onze kwaliteit, hoewel het niet eenvoudig is om de grote aantallen kandidaten zorgvuldig te behandelen.
Door de "marktomstandigheden" zullen wij soms heus nog wel niet-exclusief werken, maar wij zijn er van overtuigd dat opdrachtgever, kandidaten en P&O Partner beter af zijn met een gestructureerde en heldere aanpak en daardoor een veel beter proces van W&S van P&O Professionals. Het blijkt ook uit ons onderzoek naar klanttevredenheid (via Summum.nu) dat wij bij exclusieve opdrachten zeer goed scoren.

Wij vertrouwen erop dat de economie weer gaat aantrekken in 2014 en dat wij de slechte tweede helft van 2013 achter ons kunnen laten. De voortekenen zijn gelukkig goed met al vijf plaatsingen dit jaar.

Op 1 november 2014 bestaat P&O Partner 20 jaar. Wij gaan hier nog wel aandacht aan geven, maar wij zijn klaar voor een mooi 2014, P&O PARTNER 2.0 !

HR Directeuren Diner 2012

Op uitnodiging van P&O Partner waren 25 HR Directeuren aanwezig bij de voorstelling "De verleiders", gebaseerd op het boek over de vastgoed fraude in Nederland. Een van de auteurs van het boek, Vasco van der Boon, gaf een korte toelichting op de de rol van HR. Het was een zeer geslaagde avond! In de PW heeft een artikel gestaan over deze avond en rol van HR bij dit soort vraagstukken. Klik hier voor de inhoud.

Enkele reacties van onze gasten:

Bijzonder was het gisteren, wederom. Ik wil jullie absoluut complimenteren met de keuze van gisteravond. De locatie maar bovenal het thema, maakt dat dit soort van bijeenkomsten naar een hoger plan worden getild.
Daar wil ik jullie hartelijk voor bedanken en jullie feliciteren met deze dag.

Dank voor het "cadeau" van gisteravond. Erg genoten van deze avond en inderdaad stemt het tot nadenken. Dank.

Traditioneel weer de moeite waard om naar jouw evenement af te reizen! Maar deze keer was het wel de overtreffende trap: Uitgebalanceerd programma en echt een topproductie. Geen plat theater maar echte dilemma's en gelukkig ook veel humor. En nog van harte met die 18e verjaardag.....waar blijft de tijd.....

Hartelijk dank voor de bijzondere en leuke avond. Het was erg goed. De locatie, de voordracht en het toneelstuk en niet te vergeten de aardige mensen van jouw kantoor. Ik vond het bijzonder er bij te zijn.

Artikel Intermediair PW 2012

Directeur P&O Partner Michiel Koning in IntermediairPW

Artikel HR Directeuren diner in HR Strategie

Consultant Patrick Dybiona in IntermediairPW

HR Directeuren diner, 3 november 2011

Op 3 november 2011 hebben wij ons eerste HR directeuren Diner georganiseerd in een prachtig restaurant aan de Vecht in Maarssen.

Het is de eerste keer dat wij in deze vorm iets voor onze opdrachtgevers organiseren. Wij organiseren meestal activiteiten voor onze kandidaten interim of vast. Wij waren blij verrast met het animo, maar dat zal ook zeker te maken hebben gehad met de spreker! P&O Partner is bijzonder trots dat Professor Jaap Paauwe van de universiteit Tilburg onze spreker en gespreksleider wilde zijn. Naast hoogleraar is Jaap Paauwe zeer actief op vele fronten in de wereld van HR.

Joost Willemsen is journalist en HR professional en heeft een artikel over de avond geschreven.

Ga naar het artikel:

Artikel P&O Partner HR Directeuren diner.pdf

15 jaar P&O Partner

In november 2009 heeft P&O Partner haar 15-jarig bestaan gevierd.

In die vijftien jaar is er veel veranderd. Internet en e-mail hebben het werk ingrijpend gewijzigd. De veranderende, op- en neergaande economische situatie in de afgelopen 15 jaar heeft ook zo zijn gevolgen gehad.

P&O Partner heeft al deze ontwikkelingen opgepakt, meegemaakt, goed doorstaan en is een betrouwbare partner gebleken voor de invulling van vaste en tijdelijke HR functies en interimopdrachten. Wij zijn Preferred Supplier bij een aantal grote organisaties (BAM, Mediq, Raad voor de Kinderbescherming, KPMG, TNO, Achmea en ICCO) en willen dit zeker de komende jaren verder uit gaan breiden. Maar ook onze huidige en nieuwe opdrachtgevers willen wij graag van dienst zijn.

Meer informatie over het bureau is te vinden in de volgende artikelen:

Artikel Gids 2009

Artikel Gids 2004

10 jaar P&O Partner