Medewerkers P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Jan-Willem van den Dungen & Michiel Koning van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Patrick Dybiona & Miranda Barten van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Ruim 20 jaar specialist in de HR functie
Search | Werving & Selectie | Interim | HR Professionals

Alle niveaus | Profit en Non-profit | Landelijk
Vacatures
Dental Clinics
inBussum/ Hilversum
Loparex BV
inApeldoorn
Bekijk alle vacatures
Over P&O Partner
Wij zijn sinds 1994 gespecialiseerd in het HR vakgebied én in search, werving & selectie en interim-management. Voor vaste en interim functies, op alle niveaus van HR Medewerker tot en met Directeur HR. Wij werken voor alle sectoren en branches, profit en non-profit, binnen heel Nederland.

Over P&O Partner

Wij zijn sinds 1994 gespecialiseerd in het HR vakgebied én in search, werving & selectie en interim-management. Voor vaste en interim functies, op alle niveaus van HR Medewerker tot en met Directeur HR. Wij werken voor alle sectoren en branches, profit en non-profit, in heel Nederland.

Waarom voor P&O Partner kiezen?

  • Wij bieden graag maatwerk aan voor uw organisatie. Uw tijdsinvestering zal beperkt zijn en onze fee is reëel; 
  • De voorselectie (2-4 weken) vindt plaats door ervaren Consultants met HR achtergrond. Hierbij wordt gebruik gemaakt van ons kandidatenbestand met ruim 25.000 actief én latent zoekende HR professionals, ons netwerk en een deskundige wervingsaanpak; 
  • P&O Partner stelt een overzicht van (huidige én gewenste) arbeidsvoorwaarden op, controleert diploma’s en voert referentieonderzoeken uit; 
  • Gegarandeerd worden binnen de afgesproken termijn vier passende kandidaten voorgesteld; 
  • P&O Partner biedt een garantieregeling: mocht de kandidaat onverhoopt toch binnen zes maanden weer uit dienst treden, dan verzorgt P&O Partner kosteloos een nieuwe W&S procedure (bij exclusieve opdrachten).

Succesvol

P&O Partner is bewezen succesvol! Wij zijn vanaf 1994 gespecialiseerd in het HR vakgebied én in search, werving & selectie. Wij hebben vele honderden HR professionals bemiddeld naar vaste en tijdelijke HR functies. Wij vullen al jarenlang nagenoeg iedere exclusieve opdracht in. Wij worden gevraagd én teruggevraagd.

Profit en non-profit in heel Nederland

P&O Partner is preferred supplier bij een flink aantal bedrijven en tot haar vaste opdrachtgevers behoren vele grote (beursgenoteerde) ondernemingen, grote zakelijke dienstverleners, energiebedrijven, onderwijs- en zorginstellingen en gemeenten. Het bureau levert maatwerk en is creatief en oplossingsgericht. Via onze website (www.popartner.nl) komt u meer te weten over onze dienstverlening en werkwijze.

Door onze ervaring, werkwijze en tools zijn wij met recht een Partner voor P&O’ers, zowel aan opdrachtgeverszijde als voor kandidaten.

CLICK ON THE LINK BELOW TO READ THIS IN ENGLISH