Medewerkers P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Jan-Willem van den Dungen & Michiel Koning van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Patrick Dybiona & Miranda Barten van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Ruim 20 jaar specialist in de HR functie
Search | Werving & Selectie | Interim | HR Professionals

Alle niveaus | Profit en Non-profit | Landelijk
Vacatures
Dental Clinics
inBussum/ Hilversum
Loparex BV
inApeldoorn
Bekijk alle vacatures
Over P&O Partner
Wij zijn sinds 1994 gespecialiseerd in het HR vakgebied én in search, werving & selectie en interim-management. Voor vaste en interim functies, op alle niveaus van HR Medewerker tot en met Directeur HR. Wij werken voor alle sectoren en branches, profit en non-profit, binnen heel Nederland.

Vacatures

Wij hebben vanaf 1994 al meer dan 1500 HR professionals geplaatst in een nieuwe functie op de afdeling P&O en wij menen dan ook te mogen stellen dat wij verstand hebben van de arbeidsmarkt voor HR professionals. Wij hebben starters op de arbeidsmarkt geholpen aan hun eerste echte P&O-baan, maar ook vele HR managers in hun vervolgstap.

Dit betreffen zowel allround P&O functies (van P&O medewerker tot en met directeur P&O) als specialistische P&O functies (bijvoorbeeld op het terrein van recruitment, arbeidsvoorwaarden, opleidingen, management development en P&O projecten). Onze opdrachtgevers zijn zeer divers in omvang en soort organisatie. Wij werken voor grote beursgenoteerde multinationals, maar ook voor een stichting met 50 medewerkers. Wij hebben P&O'ers geplaatst bij een groot academisch ziekenhuis met duizenden medewerkers, maar ook bij een metaalbedrijf met een directeur eigenaar. Wij hebben echt al (bijna) voor alle soorten van organisaties in Nederland gewerkt en wij hebben dan ook goed zicht op de verschillende organisatie culturen en welke P&O professional bij welke organisatie het best past. Voor de duidelijkheid, wij bemiddelen alleen maar P&O Professionals want daar zijn wij goed in en die arbeidsmarkt kennen wij door en door.

Wij hebben constant mooie HR vacatures waarvoor wij geschikte HR professionals zoeken. Wij kijken altijd in ons bestand of wij geschikte kandidaten kunnen vinden, maar wij zoeken ook via bijvoorbeeld:

Wij zoeken ook naar kandidaten via onze Company Page op LinkedIn.

Reeds ingeschreven kandidaten P&O Partner

Bij interesse voor een concrete vacature op onze website kan je het best direct via de website reageren, Weet je niet of je al bij ons bekend bent of ben je jouw wachtwoord vergeten, ga dan ook naar de pagina Inloggen en kies daar voor Wachtwoord vergeten. Je unieke e-mailadres is bepalend of je al bekend bent bij P&O Partner. Gebruik bij voorkeur altijd hetzelfde e-mailadres, anders bestaat dat de kans dat je dubbel ingeschreven wordt in het bestand.

Achter het inloggedeelte kun je zelf beheren:

  • Personalia 
  • CV 
  • Login gegevens 
  • Jouw wensen 
  • Jouw beschikbaarheid

Heb je nog vragen en/of opmerkingen, neem dan contact met ons op via 0346 - 55 41 91 of info@popartner.nl.

Wij hopen je te kunnen adviseren en ondersteunen in het vinden van een mooie en passende P&O functie!