Medewerkers P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Jan-Willem van den Dungen & Michiel Koning van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Patrick Dybiona & Miranda Barten van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Ruim 20 jaar specialist in de HR functie
Search | Werving & Selectie | Interim | HR Professionals

Alle niveaus | Profit en Non-profit | Landelijk

Kandidaten

Vaste functies

P&O Partner is continu op zoek naar kandidaten die passen bij de HR vacatures waarvoor wij bemiddelen.

Op onze website is het overzicht te vinden van de actuele vacatures.

Zie je een interessante functie op onze site, kijk dan verder bij “Uitleg solliciteren op HR vacatures” onder het kopje Kandidaten. Hier lees je meer informatie over hoe je kunt solliciteren. Indien je een e-mail stuurt aan cv@popartner.nl, ontvang je per omgaande een automatische reply. Deze geeft aan dat wij jouw sollicitatie in goede orde ontvangen hebben en dat wij binnen 2 weken inhoudelijk zullen reageren.
Bij onze selectie wordt er onder andere gekeken naar de aansluiting van jouw werkervaring en achtergrond op de functie-eisen die in de vacaturetekst genoemd worden. Als wij mogelijkheden zien voor bemiddeling nemen we contact op voor het plannen van een kennismakingsgesprek. In andere gevallen zullen wij veelal schriftelijk naar je reageren.

Om snel en direct te kunnen reageren op een openstaande vacature kun je ook gebruik maken van de knop Solliciteren die bovenaan elke actuele vacature te vinden is.

Open sollicitatie

Het is natuurlijk ook mogelijk om een open sollicitatie naar ons te sturen per e-mail.

Naast je cv ontvangen we graag een toelichting waarin je aangeeft naar welk niveau functie je op zoek bent, de regio en de reistijd, het aantal dagen dat je wilt werken, het soort organisatie en een salarisindicatie. Je gegevens worden opgenomen in ons geautomatiseerde bestand op basis van een aantal zoekcriteria. Uiteraard worden je gegevens niet zonder jouw toestemming aan derden gegeven.

Wij hopen dat wij snel iets voor elkaar kunnen betekenen!

Interim opdracht

P&O Partner heeft gemiddeld 30 interim P&O'ers aan het werk en wij zijn continue op zoek naar HR professionals die in tijdelijke functies en opdrachten willen werken.

Wij werken zowel met HRprofessionals in tijdelijk dienstverband als met zelfstandige ondernemers. Kijk bij “Uitleg solliciteren op HR vacatures” onder het kopje Kandidaten om je in te schrijven of om je  gegevens en beschikbaarheid te actualiseren. Omschrijf in je begeleidende bericht zo duidelijk mogelijk welke soort opdracht het beste bij je past, de regio en de reistijd, het aantal uren/dagen dat je wilt werken en het soort organisatie (profit en/of non-profit).

Wanneer wij een opdracht of tijdelijke functie hebben die past bij je achtergrond nemen we contact op voor het maken van een afspraak.

Wanneer we wel mogelijkheden zien tot bemiddeling, maar op dit moment geen opdracht hebben die "op papier" bij je past, nemen we binnen enkele weken telefonisch contact met je op. Wij spreken dan de mogelijkheden door en in sommige gevallen wordt alsnog een afspraak voor een gesprek gemaakt.

Je gegevens worden vervolgens opgenomen in ons geautomatiseerde bestand op basis van een aantal zoekcriteria. Uiteraard worden je gegevens niet zonder je toestemming aan derden gegeven.

Voor een overzicht van de tijdelijke functies en interim opdrachten, neem contact met ons op.

Voor de interim HR professionals organiseren wij periodiek bijeenkomsten met een inhoudelijk karakter en voldoende aandacht voor het netwerk en kennisuitwisseling.

Wij horen graag van je!