Medewerkers P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Jan-Willem van den Dungen & Michiel Koning van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Patrick Dybiona & Miranda Barten van P&O Partner te Maarssen, specialist in HR functies
Ruim 20 jaar specialist in de HR functie
Search | Werving & Selectie | Interim | HR Professionals

Alle niveaus | Profit en Non-profit | Landelijk

Opdrachtgevers

P&O Partner ondersteunt profit en non-profit organisaties verspreid over het hele land bij het invullen van zowel vaste als tijdelijke en interim HR functies. Dit betreffen zowel allround HR functies (van HR medewerker tot en met directeur HR) als specialistische HR functies (bijvoorbeeld op het terrein van recruitment, arbeidsvoorwaarden, development en HR projecten).

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers in omvang en qua sector. Wij werken voor grote beursgenoteerde multinationals, maar ook voor een stichting met 50 medewerkers. Wij hebben HR professionals geplaatst bij een groot academisch ziekenhuis met duizenden medewerkers, maar ook bij een metaalbedrijf met een directeur eigenaar. Wij hebben echt al (bijna) voor alle soorten van organisaties in Nederland gewerkt en wij hebben dan ook goed zicht op de verschillende organisatie culturen en welke HR professional bij welke organisatie het best past. Voor de duidelijkheid, wij bemiddelen alleen maar HR professionals want daar zijn wij goed in en die arbeidsmarkt kennen wij door en door.

Vanaf 1994 hebben wij al meer dan 1500 professionals bemiddeld naar een HR functie, zowel voor vaste functies als tijdelijke functies op basis van interim of detachering.

Vaste HR functies

Voor de vaste functies hebben wij een actueel bestand van tienduizenden HR professionals die bij ons bureau ingeschreven staan. Het kandidatenbestand wordt dagelijks geactualiseerd door de kandidaten regelmatig te benaderen met de vraag of zij ingeschreven willen blijven staan en voor actualisatie van hun gegevens.

Het gaat de opdrachtgever niet om de beste sollicitant, maar om de beste kandidaat voor die zo belangrijke HR-functie in de organisatie. P&O Partner weet die voor u te vinden, vaak verrassend snel en tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Tijdelijke HR functies (detachering / interim)

Voor de interim opdrachten en tijdelijke functies werken wij samen met ervaren HR professionals met actuele kennis van het vakgebied en werkervaring in diverse sectoren. Zij weten wat het is om tijdelijk een functie in een bepaalde rol te vervullen. Dat kan zijn "op de winkel passen", maar ook in korte tijd veel zaken veranderen, ontwikkelen en uitvoeren.

Wij weten het zeker, met onze ervaring en expertise, kunnen wij elke aanvraag op het gebied van interim HR binnen enkele werkdagen invullen.

CLICK ON THE LINK BELOW TO READ THIS IN ENGLISH